Update: Oproep voor muziektheater voorstelling

Begin april deed Laura Geurts op deze site een oproep om mee te helpen aan de totstandkoming van haar muziektheatervoorstelling over onzichtbaar ziek zijn. Haar doel met de voorstelling is de wereld een stukje makkelijker en begripvoller te maken voor mensen die het, door welk ziekte dan ook, zwaarder hebben dan het van de buitenkant lijkt. 

Een aantal mensen heeft al een filmpje ingestuurd, maar ze kan er nog meer gebruiken! Waar ging het ook alweer om in grote lijnen? Laura zoekt mensen met een onzichtbare ziekte voor een stuk film die in de voorstelling gebeamed gaat worden. Bij de rest van de voorstelling heeft ze als basis een compositie gebaseerd op ritmes van adem. Ook maakt ze gebruik van tekst. Lees hier wat exact de bedoeling is.

Lijkt het je wat mee te doen? In je filmpje van 15 seconden moet je recht in de camera kijken, liggen als dat mogeljk is en oprecht lachen en gelukkig lijken. Mail het dan naar laura@musicord.nl. Mochten er nog vragen of ideeën zijn, dan kun je haar via de mail ook bereiken.
Om jullie een idee te geven, heeft Laura onderstaand filmpje alvast gemaakt. Deze is nog in bewerking, zoals ook de muziek. Succes allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *