Het Team

image_pdfimage_print

Marnel, eigenaresse
Marnel is de eigenaresse van de Stichting Onzichtbaar Ziek. Met meerdere chronische ziektes is ze (helaas) een ‘ervaringsdeskundige pur sang’. Wil je contact met Marnel, mail dan svp. naar marnel@onzichtbaarziek.nl.


Peter, webmaster

Peter is professioneel journalist en mede-eigenaar/webmaster/redacteur. “Maar vooral de trotse echtgenoot van Marnel”. Te bereiken via peter@onzichtbaarziek.nl.


Shandri, grafisch vormgever
“Ik ben Shandri, een vrolijke positief ingestelde kleurenfanaat, en daarnaast ook meervoudig chronisch ziek. Vanaf dag 1 ben ik al betrokken bij Onzichtbaar Ziek en als grafisch vormgever verzorg ik vaak leuke plaatjes. Dus zo nu en dan zul je iets van mijn hand voorbij zien komen.”


Madelon, columnist

“Ik ben Madelon. mijn beide evenwichtsorganen zijn blijvend beschadigd. Daar zal ik mee moeten leren leven. In die zoektocht zal ik jullie meenemen. Ook hoop ik tegelijkertijd dat ik voor wat herkenning kan zorgen, een gevoel dat je niet de enige bent en wie weet kan ik ook nog mensen inspireren of motiveren.”
>>> Meer info over Madelon én haar columns vind je als je hier klikt!


Marleen, columnist
“Ik ben in 1984 geboren in de Achterhoek. Ben chronisch ziek. Na ruim 29 jaar ben ik in West-Friesland gaan wonen samen met mijn man. Mijn motto in het leven, altijd positief blijven en zoeken naar oplossingen en genieten van de kleine dingen in het leven! Dat heeft me in mijn nogal hectische, niet altijd even leuke, leven heel ver gebracht.”
>>> Meer info over Marleen én haar columns vind je als je hier klikt! 


Naduah, columnist

“Mijn naam is Naduah en ik ben 21 jaar. Ik hou van in de natuur zijn. Mijn leven wordt beïnvloed door meerdere diagnoses. En ik ga jullie een kijkje geven in mijn leven.”
>>> Meer info over Naduah én haar columns vind je als je hier klikt!


Dazzle, columnist
“Mijn naam is Dazzle en ik heb Dysautonomie, een vrij onbekende aandoening aan het autonome zenuwstelsel. Pas in 2018 heb ik de juiste diagnose gekregen omdat ik zelf achter het bestaan van Dysautonomie kwam en hiermee naar mijn arts ben gegaan. Zo kreeg ik uiteindelijk, na een zoektocht van bijna 20 jaar, een diagnose. Het is een zware aandoening om mee te leven maar ik blijf positief en kijk juist naar de dingen die ik wel kan. ”
>>> Meer info over Dazzle én haar columns vind je als je hier klikt!


Gabi, columnist
“Mijn columns gaan over mijn passie haken en soms over mijn andere passie namelijk kleding maken. Ik val zeker in de doelgroep en heb ook een onzichtbare en chronische ziekte maar daar wil ik het niet over hebben in mijn columns. Ik wil het hebben over leuke positieve dingen, dingen die mij energie geven en wat ik leuk vind om te doen!”
>>> Meer info over Gabi én haar columns vind je als je hier klikt!

Vincent, redacteur Facebook
“Ik ben Vincent en draai diensten voor de Facebookpagina (berichten plaatsen, chatberichten beantwoorden). Ben ook chronisch ziek en hoop zo wat te kunnen betekenen voor mijn lotgenoten.”