Het Team

Marnel van Dartel Berkhey, eigenaresse/beheerder  †
Marnel was de eigenaresse en stuwende kracht van Onzichtbaar Ziek. Op 4 oktober 2023 is ze overleden, op 65-jarige leeftijd.
Lees hier haar in memoriam: Slaap zacht lieve Marnel.

Peter van Dartel Berkhey, webmaster
Peter is professioneel journalist en beheerder/webmaster/redacteur. “Sinds het overlijden van Marnel run ik Onzichtbaar Ziek. Ik weet zeker dat Marnel het zo gewild zou hebben: het blijven bieden van een platform voor chronisch zieken en het in contact brengen van lotgenoten. Gedeelde smart is misschien niet letterlijk halve smart, maar het is wel prettig om mensen te spreken die ongeveer hetzelfde proces als jij doormaken. Dat kan op onze Facebookpagina en in de besloten Facebookgroep. Op de website publiceer ik onder meer relevant gezondheidsnieuws en is er ruimte voor Ervaringsverhalen.”
Je kan Peter bereiken via het contactformulier, of door rechtstreeks een mail te sturen: info@onzichtbaarziek.nl.

Shandri, grafisch vormgever
“Ik ben Shandri, een vrolijke positief ingestelde kleurenfanaat, en daarnaast ook meervoudig chronisch ziek. Vanaf dag 1 ben ik al betrokken bij Onzichtbaar Ziek en als grafisch vormgever verzorg ik vaak leuke plaatjes. Dus zo nu en dan zul je iets van mijn hand voorbij zien komen.”