BAM! Heftig boek over leven na een onheilspellende diagnose

PERSBERICHT VAN I LOVE MARKETING/S2 UITGEVERS

Op 30 juni verschijnt het boek: ‘BAM! of hoe een onheilspellende diagnose mij mijn leven ontnam en over mijn pogingen het leven terug te veroveren’. Daphne is succesvol freelancer, wereldreiziger en heeft een vol sociaal leven. Totdat haar leven een drastische wending krijgt na de diagnose multiple sclerose (MS). Wat betekent dit voor haar toekomst? Haar werk en liefdesleven? Tegen welke lichamelijke, emotionele en praktische problemen loopt zij aan? Wat ondergaat zij allemaal medisch? En….lukt het haar om het leven terug te veroveren?

Daphne neemt je in dit boek mee in haar eigenwijze en leerzame ontdekkingstocht. Een tocht langs pijnlijke stigma’s, onbeholpen reacties;‘heb je het al een plekje gegeven?’ En dillema’s; ‘wat vertel ik wel en niet en aan wie?’ Maar ook over de pogingen om haar leven terug te veroveren, terwijl ze lichamelijk steeds meer beperkt raakt.

Een confronterend en hoopvol boek over de verpletterende impact van een chronische ziekte en pogingen om het leven opnieuw vorm te geven. Naast het openhartige persoonlijke verhaal, staat dit boek vol lifehacks, inzichten en nieuwe perspectieven. Origineel, inspirerend en authentiek verwoord.

BAM! voor iedereen die in het leven geconfronteerd wordt met onvermijdelijkheden en beperkingen.

‘Ik moest ervan huilen. Maar ook om lachen.’

 ‘Het is ware schrijverskunst dat je heel hard moet grinniken bij een stuk over incontinentie.’

 ‘Niet alleen voor mensen die chronisch ziek zijn, maar voor iedereen die met verlies te maken heeft.’

Daphne Depassé (1973) is manager, onderzoeker en adviseur op het gebied van kennis, informatie en innovatie. Ze schreef eerder 15 praktijkverhalen over kennismanagement en Factor K. How to Make knowledge work. Daarnaast is ze podcastmaker, grondlegger van de Plan B methodiek en oprichter van denktank The Boosting Board.

Als zij de diagnose Multiple Sclerose (MS) krijgt, moet ze haar leven en toekomst opnieuw vormgeven. Ze gaat op onderzoek uit, leert en ontdekt. Ze verzint lifehacks en  komt ze zo tot belangrijke inzichten. Inzichten die haar de kans geven om haar leven terug te veroveren.

Kijk voor meer informatie en bestelinformatie op www.depasse.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *