We gaan armbandjes verloten!

Samen met Margret (een lotgenoot) van 4you_made_bymar (op Facebook en Instagram) gaan we de komende weken armbandjes verloten aan volgers en lezers van Onzichtbaar Ziek. “Jullie mogen namens mij mensen een lach en wat kleur brengen”, zegt Margret.

We gaan de sieraden verloten op onze Facebookpagina! Zie je een foto van de sieraden daar voorbij komen, geef dan alleen de reactie ‘Loot graag mee’ onder de foto. Dan doe je dus mee. Een paar dagen later maken we bekend wie er gewonnen heeft. Hou onze Facebook goed in de gaten! Margret heeft de sieraden in diverse kleurcombinaties gemaakt, dus we kunnen van te voren niet zeggen welke kleur je krijgt. Dan is de verrassing des te groter toch?

Ze stelt zichzelf even voor:
“Hoi allemaal,
Mijn naam is Margret, ik ben 53 jaar en ik kom uit Arnhem. Naast vooral mezelf ben ook vrouw van, en moeder en trotse oma. Na een lange tijd werkzaam te zijn geweest in de retail, voornamelijk in de mode branche, ben ik alweer ruim 1,5 jaar ziek thuis. Klachten die er al jaren waren negeerde ik en met de laatste switch van baan, gaf mijn lijf aan dat het genoeg was. De eerste diagnose werd gesteld: burn out.

Na een jaar van veel onderzoeken, pijn en gesprekken kwam er een half jaar geleden de diagnose Fibromyalgie bij. Mijn positiviteit en mijn ondernemende karakter helpt mij om van iedere dag die niet te plannen valt iets moois te maken. Naast wandelen, koken en lezen zijn sieraden maken mijn grote passie. En passies zijn er om te delen!
Veel liefs, Margret”

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Claudia schreef:

  loot graag mee.

 2. Stichting Onzichtbaar Ziek schreef:

  Je maakt alleen kans als je onder het Facebookbericht reageert.

 3. Thea schreef:

  Loot graag mee

 4. Sylvia schreef:

  Loot graag mee

 5. Sonja schreef:

  Loot graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *