Houd afstand Corona-posters voor je raam

We hebben twee posters gevonden die je voor je raam of aan de deur kunt hangen met het nadrukkelijk verzoek minstens 2 meter afstand te houden van elkaar vanwege het Coronavirus.

Dit zijn posters om buren, vrienden, pakketbezorgers, boodschappenbezorgers en eigenlijk iedereen die voor de deur kan komen, te laten weten dat je de deur niet opent en extra oppast.

Niet alleen voor de chronisch zieken onder ons, maar ook voor de huishoudens zonder kwetsbare bewoners is dit een goede manier om te laten zien dat je meedoet.
Er zijn teveel mensen in Nederland die zich nog niet genoeg houden aan de maatregelen. Wat is een betere manier dan te laten zien dat jij als huishouden meedoet met deze bijzonder belangrijke maatregel? Hoe meer mensen het doen, hoe meer mensen volgen. En dat hebben we nodig om onszelf, onze zorgverleners, onze leraren, al onze mensen met vitale beroepen en vooral onze risicogroepen te beschermen.

Er zijn twee verschillende posters die je kunt downloaden en printen. Dat kan rechtstreeks door op de plaatjes te klikken:

Social Distancing

Poster 2

Social distancing

Of ga naar de Facebookpagina Social Distancing Doen We Samen.

Downloaden – printen – plakken – inspireren!
#socialdistancingdoenwesamen


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *