Social Distancing doen we samen!

image_pdfimage_print

Een aantal ouders met een chronisch ziek kind heeft het initiatief genomen om twee posters te maken die je voor je raam of aan de deur kunt hangen met het nadrukkelijk verzoek afstand te houden van elkaar vanwege het Coronavirus: Social Distancing.

“Om buren, pakketbezorgers, boodschappen bezorgers en eigenlijk iedereen die voor de deur kan komen, te laten weten dat wij de deur niet openen en extra oppassen. Nu willen we het ook delen met anderen!”, zegt één van de bedenkers Sandra.

Als Stichting Onzichtbaar Ziek ondersteunen we dit idee natuurlijk van harte! Sandra: “Niet alleen voor de chronisch zieken onder ons, maar ook voor de huishoudens zonder kwetsbare bewoners is dit een geweldige manier om te laten zien dat jij meedoet. Er zijn teveel mensen in Nederland die zich nog niet genoeg houden aan social distancing. Wat is een betere manier dan te laten zien dat jij als huishouden meedoet met deze bijzonder belangrijke maatregel? Hoe meer mensen het doen, hoe meer mensen volgen. En dat hebben we nodig om onszelf, onze zorgverleners, onze leraren, al onze mensen met vitale beroepen en vooral onze risicogroepen te beschermen.”

Er zijn twee verschillende posters die je kunt downloaden en printen. Dat kan rechtstreeks door op de plaatjes te klikken:

Social Distancing

Poster 2

Social distancing

Of ga naar de Facebookpagina Social Distancing Doen We Samen.

Downloaden – printen – plakken – inspireren!
#socialdistancingdoenwesamen


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site