Psycholoog Daisy bereikt op TikTok tienduizenden jongeren: ‘Zelfliefde is de basis’

De rappende psycholoog Daisy Veenstra (26) bereikt met haar muziek tienduizenden jongeren met lastige, maar urgente thema’s als eenzaamheid, onzekerheid en depressie. “Dat je als jongere jezelf mooi vindt zoals je bent, daar rust een enorm taboe op.”

Bron: TikTok Daiisz95

Love yourself, doe het.’ Dat is het motto van psycholoog Daisy Veenstra. Die zin kwam terug in de derde rap die ze in 2020 maakte op TikTok. “Hoe je jezelf voelt, wat je wil bereiken, wie je bent, dat heeft uiteindelijk allemaal te maken met liefde voor jezelf. Zelfliefde is de basis, megabelangrijk.” ‘Doe het’ voegde ze eraan toe om luisteraars aan te zetten tot actie. “Het is niet makkelijk om van jezelf te houden. Kijk in de spiegel, zeg tegen jezelf dat je er mag zijn. Doe het.”

In september 2020 zocht Veenstra naar een nieuwe baan als trainer en coach na haar studie psychologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. “Ik heb een master in talentontwikkeling en creativiteit, dus wilde ik in mijn sollicitatie laten zien dat ik creatief ben.” Ze zong haar sollicitatie in op de melodie van Bohemian Rhapsody van Queen. “Dat kent iedereen.” Op LinkedIn ging haar sollicitatie viral en kreeg ze heel veel positieve reacties.

(Bron en verder lezen: Nationale Zorggids)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *