Online meeting-workshop voor sociaal-juridische ondersteuning

Begin november zal online juridisch adviesbureau OJAU  een (gratis) online meeting-workshop organiseren voor personen die behoefte hebben aan ondersteuning op sociaal-juridisch vlak en/of ervaringen willen delen met andere personen die in een soortgelijke situatie verkeren.

 

Dewi Deijle van OJAU: “Tijdens deze Corona-crisis zien we de vereenzaming hard toeslaan. Mensen met een arbeidsbeperking worden hard geraakt in hun welzijn. Denk aan hulpbehoevenden die op hulp van anderen zijn gewezen maar er nu alleen voor staan, of gedeeltelijk arbeidsongeschikte personen die bezig zijn met re-integreren maar (nog) meer obstakels ervaren bij het vinden van een passende baan met de benodigde voorzieningen. De zelfredzaamheid is in het gedrang voor mensen met een (fysieke of mentale) beperking.”Deelnemers kunnen hun ervaring met eventuele (toename aan) obstakels kwijt tijdens de meeting-workshop. “Denk aan mensen met een loonaanvullingsuitkering en door Corona in een WGA-vervolguitkering komen, omdat ze mogelijk door ontslag niet meer dan 50 procent kunnen verdienen van wat ze volgens het UWV kunnen verdienen. Lijkt een vergeten groep te zijn.”

Geïnteresseerden kunnen zich tot 18 oktober aanmelden door een bericht te sturen via de facebookpagina OJAU’s Juri-schrijfsels of door een e-mail te sturen naar info@ojau.nl, met vermelding “interesse meeting-workshop”. Ze worden in ieder geval vlak na 18 oktober op de hoogte gesteld van eventuele deelname.

Lees meer over de meeting-workshop via deze link: https://www.ojau.nl/corona-crisis-en-arbeidsbeperkt/

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *