Loop samen de Avond4daagse voor jeugdreuma

De Avond4daagse gaat dit jaar door als Home Edition en staat in het teken van jeugdreuma. Met een route-app van de Koninklijke Wandel Bond Nederland loopt u samen met uw (klein)kind vier routes in 2 weken. De beloning? De mooie medaille van de Wandel Bond en geld voor onderzoek naar betere medicijnen voor kinderen met reuma. Voor hen is bewegen niet vanzelfsprekend. Geniet samen en steun kinderen met jeugdreuma. Maak bij de inschrijving een extra bedrag over voor ons onderzoek.

Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!
Deelname aan de Avond4daagse – Home Edition kost 5 euro per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de eRoutes app waarin je elke dag weer een verrassende route kunt uitkiezen. Maar misschien wel het belangrijkste: je krijgt na het afronden de enige échte Avond4daagse medaille!

Lees er alles over op de speciale actiepagina’s van ReumaNederland!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *