Coronavirus en Stichting Onzichtbaar Ziek

Het Coronavirus houdt Nederland en de wereld in z’n greep. Chronisch zieken hebben sowieso al een kwetsbare gezondheid en een besmetting kan flinke, zo niet fatale gevolgen hebben. We merken op onze Facebookpagina en in onze Facebookgroep dat er onder jullie grote zorgen zijn. Jullie sturen ons mailtjes en chatberichten en vragen om raad en advies. We begrijpen dat, want we zijn zelf ook chronisch ziek en weten ook niet wanneer het eindigt.

We zijn echter geen artsen en medici en kunnen dus geen medische adviezen geven. Wat we aanbieden, al jaren, is louter een platform, een forum, om te praten met lotgenoten.

Dus heb je een vraag over Corona, neem dan contact op met het RIVM, via 0800-1351. Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur. Kijk voor informatie ook op de site van het RIVM (klik hier).

Heb je een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat je in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kun je contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn (070-4455 888). Dit nummer is van maandag t/m donderdag bereikbaar tussen 8.30 en 21.00 uur, op vrijdag tussen 8.30-18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Wil je praten met lotgenoten en met hen je zorgen en angsten delen, kom dan in onze besloten Facebookgroep. Ben je nog geen lid, vraag dan hier je lidmaatschap aan.

Ondertussen hopen we dat het virus aan jullie en je geliefden voorbij gaat. Houdt elkaar in de gaten, let op elkaar, hou van elkaar en heb geduld! #SamenSterk

Lieve groet,
Marnel, eigenaresse Stichting Onzichtbaar Ziek

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *