Stichting Onzichtbaar Ziek
Stichting die op een positieve manier streeft naar meer begrip/kennis rondom ziektes en beperkingen

ATTENTIE!

Beste lezers en lezeressen van Onzichtbaar Ziek!
Onzichtbaar Ziek is terug! Het onverwachte is waarheid geworden. We hebben niet stil gezeten en zijn naar een oplossing blijven zoeken.

Dat vraagt om nadere uitleg. Vanwege mijn gezondheid kan ik niet meer zelf voor de volle 100% met OZ bezig zijn. Ook Peter kan het vanwege zijn (andere) werk niet allemaal van mij overnemen. Maar gelukkig hebben zich in de afgelopen weken een paar lieve mensen gemeld die ons willen helpen. Zij zullen zich voorlopig met de Facebook-pagina gaan bezighouden. Dat wil niet zeggen dat ik helemaal niets meer ga doen, maar ik ben er sowieso veel minder.

We gaan dus door, maar het zal niet meer zo zijn als voorheen. Dat zal voor jullie wennen zijn misschien. Maar om OZ helemaal te laten verdwijnen gaat me toch te veel aan het hart. OZ voldoet in een behoefte, zo is me wel duidelijk geworden uit de vele lieve berichtjes die ik van jullie heb gekregen. 
Hoe OZ vorm krijgt, zal de komende tijd duidelijk worden.
 
Maar dit wil ik jullie in ieder geval alvast meegeven! 

Lieve groet, 
Marnel

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Op deze website vind je oa. Ervaringsverhalen en Columns. Kijk je op je smartphone of tablet, klik dan op het pijltje rechtsboven voor het menu.

Je kunt ons dagelijks vinden op onze Facebookpagina
Twitter, YouTube en sinds kort ook op Instagram!