Over Stichting Onzichtbaar Ziek

Onzichtbaar Ziek is een initiatief dat op een positieve manier meer begrip, kennis en ondersteuning wil bieden voor mensen met een onzichtbare ziekte of beperking. Niet alles is aan de buitenkant te zien en wij willen onze lezers graag een kijkje geven in deze ‘onzichtbare’ wereld.

Hier vind je oa. ervaringsverhalen, nieuws & informatie, ziektes en aandoeningen en BibliOZ. Neem ook eens een kijkje in onze webshop!

BibliOZ (klik hier) is onze eigen ‘chronisch ziek-bibliotheek’ met allerlei links naar jullie eigen Facebookgroepen en -pagina’s, blogpagina’s, Instagramaccounts, vlogs en andere aanraders. Wil je ook in BibliOZ? Stuur ons dan een mailtje.

Je kunt ons ook dagelijks vinden op onze Facebookpagina en in onze Facebookgroep Onzichtbaarziek Dagelijks Leven. Voor deze besloten groep kun je gewoon een lidmaatschap aanvragen.

Verder zijn we op Instagram (@onzichtbaarziek) en op een YouTube-kanaal met oa. filmpjes van ‘Onzichtbaar Ziek-tattoos’, ‘Onzichtbaar Ziek-huisdieren’, playlists van onze eigen Onzichtbaar Ziek Top 25 en het ‘Suffering the Silence/Break the Silence’-fotoproject.  We hopen je daar ook te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *