Ludwig Kliniek opent een tweede vestiging in Raalte (Ov.)

Een paar jaar geleden werd de Ludwig Kliniek in Bedum (Gr.) geopend. In dit cardiologiecentrum kunnen patiënten terecht voor laagdrempelige cardiologische zorg. Er is ook speciale aandacht voor het vrouwenhart. Cardioloog Marieke Ludwig neemt ruim de tijd naar de patiënt te luisteren. Binnen de community van Hart in Shape horen we hier enthousiaste verhalen over. Inmiddels is een tweede vestiging van Ludwig Kliniek geopend in Raalte. Cardioloog Daisy Marie Bouma-van Westing ontvangt hier patiënten.

Marieke Ludwig, oprichter van de Ludwig Kliniek. (Foto: Ludwig Kliniek)

Hart in Shape en Het Vrouwenhart Spreekt kregen een rondleiding in de nieuwe kliniek. Marieke: “In onze vestiging in Bedum werd de aanloop zo groot dat we onderhand een wachtlijst hadden. Mensen moesten een paar weken wachten tot ze bij ons terecht konden. Dat vinden we niet wenselijk, daarom zijn we op zoek gegaan naar een tweede locatie. We zijn op Raalte uitgekomen omdat dit pand precies aansloot op wat we zochten.”

Daisy Marie: “Dit pand (aan de Drostenkamp 1a) heeft, net als dat in Bedum een huiselijke uitstraling, waardoor patiënten zich sneller op hun gemak voelen. Verder is het goed te bereiken met de auto. En ook met openbaar vervoer; er stoppen twee bussen vlakbij de kliniek. En mocht iemand echt problemen hebben om hier te komen, dan kunnen we altijd nog een andere oplossing bedenken.”

(Bron en verder lezen: Hart in Shape)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *