Julia (10) maakt armbandjes om overleden vriendinnetje te eren

Julia (10) raakte in maart haar beste vriendinnetje Lynn kwijt. Het 10-jarig meisje overleed na een hartoperatie. Met het maken van armbandjes (Lynni ‘s) wil Julia nu andere kinderen met hartproblemen helpen. De opbrengst van de verkoop, die via haar Facebookpagina gaat, is voor de Stichting Hartekind.

Dit schrijft ze op haar Facebookpagina

“Lieve allemaal,

Wie wil mij helpen?

Mijn naam is Julia Nusmeijer en ik ben 10 jaar oud. Op 9 maart van dit jaar ben ik mijn beste vriendinnetje Lynn verloren. Lynn is geboren als hartekind en heeft vele operaties moeten doorstaan, helaas waren er na de laatste operatie complicaties waaraan ze is overleden. Met het vele verdriet wat er is en wat ik voel, wilde ik iets moois voor haar terug doen. Ik ben begonnen met armbandjes te maken en te verkopen om zo geld in te zamelen voor Stichting Hartekind.

Wie wil mij helpen om mijn doel te behalen? Mijn doel is om zoveel mogelijk geld voor Stichting Hartekind op te halen. Na aftrek van mijn kosten doneer ik het gehele bedrag aan Stichting Hartekind.
Hoe kun je de armbandjes bestellen?
Stuur ons een persoonlijk bericht op onze Facebook met het aantal armbandjes, eventueel een voorkeur voor kleur én natuurlijk uw adres. Wij zullen proberen om rekening met uw wensen te houden. Wij verpakken de armbandjes netjes en sturen deze naar u toe.

Elke week houd ik jullie via de Facebookpagina op de hoogte van het ingezamelde bedrag dat we gaan overmaken naar Stichting Hartekind.

De Lynni’s kosten €5,- per stuk ex. verzendkosten.

Veel liefs, Julia”


Stichting Hartekind is een stichting die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert voor kinderen met een hartafwijking. Een hartafwijking is de meest voorkomende aangeboren afwijking en de nummer 1 doodsoorzaak bij kinderen onder de 15 jaar. Nog elk jaar overlijden 150 kinderen aan de gevolgen van een hartafwijking. Dat is 1 kind per 2 dagen. Dit moet anders en dit kan anders! www.hartekind.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *