Jong en reuma? Meld je aan voor het congres ‘Seksualiteit en Reuma’

Op Wereldreumadag (12 oktober 2024) zal het eerste Youth-R-Well congres worden gehouden, mede mogelijk gemaakt door ReumaNederland. Het thema is ‘Seksualiteit en Reuma’. “Gezamenlijk zullen we een dag lang in gesprek gaan over verschillende thema’s met specialisten zoals reumatologen en seksuologen”, stelt de organisatie. Youth-R-Well zet zich in voor jongeren met reuma vanaf 18 jaar. 

Het congres vindt plaats in het Van der Valk Hotel te Utrecht. De dag begint om 10:00 uur met een plenaire sessie die geleid wordt door de Sekszusjes, bekend van Instagram, YouTube en diverse TV-programma’s! Hierna zal iedereen in de middag drie workshops volgen, met de thema’s ‘Daten en relaties met reuma’, ‘Seks en reuma’, ‘Kinderwens en zwangerschap en reuma’ en, last but not least, ‘Zelfbevrediging en reuma’.

 
Ben jij tussen de 16 en 40 jaar en heb je reuma? Heb je vragen over of interesse in seksualiteit en reuma in de breedste zin? Meld je dan gauw aan! Aanmelden voor het congres kan tot 12 september 2024, één partner of introducee is van harte welkom om met je mee te komen. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Heb je vooraf vragen? Mail naar: events@youth-r-well.com. Kijk voor meer informatie ook op de website van Youth-R-Well.

(Bron en meer informatie: ReumaNederland en Youth-R-Well)

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *