Nieuwe Facebookgroepen bij Onzichtbaar Ziek

image_pdfimage_print

We zitten bij Onzichtbaar Ziek niet stil! Maar dat wisten jullie al natuurlijk… 🙂 We zijn namelijk twee nieuwe groepen op Facebook begonnen: de Onzichtbaar Ziek gesprek/nieuws groep en de Onzichtbaar Ziek Marktkraam. Onzichtbaar Ziek Dagelijks Leven kenden jullie waarschijnlijk al.

We leggen even uit wat deze groepen inhouden. Onzichtbaar Ziek Dagelijks Leven is een groep die privé is. Dat betekent dat alleen leden kunnen zien wie lid is van de groep en kunnen bekijken wat andere leden plaatsen. De groep is niet vindbaar op internet. Niets is taboe in deze groep, want leden kunnen vrijuit, zonder meekijkende familieleden en vrienden, praten over hun ziekte en alles wat ze bezighoudt. Alles blijft binnen de groep. Om lid te worden, moet je dan ook een aantal toelatingsvragen beantwoorden. Zo proberen we mensen te weren die hier eigenlijk niet thuishoren.

De Onzichtbaar Ziek gesprek/nieuwsgroep is daarentegen een openbare groep. Iedereen kan zien wie lid is van de groep en bekijken wat de leden plaatsen. De groep is ook vindbaar op internet. Dit is de plaats om blogs, nieuwsberichten, plaatjes, spreuken etc. te delen.

Onze nieuwste activiteit is de Onzichtbaar Ziek Marktkraam. In deze openbare groep kunnen de leden hun overbodige spullen te koop aanbieden. Het werkt zoals de misschien wel bekende talloze verkoophoeken die er al zijn. Leden plaatsen een foto van hun artikel, vermelden de prijs en als er interesse wordt de betaling en verzending via privéberichten afgehandeld. Deze groep is dus ook een ideale plaats om je overbodig geworden (medische) hulpmiddelen etc. aan de man of vrouw te helpen! Beheerders Marnel en Peter verkopen hier ook spullen, en de opbrengst gaat naar de Stichting Onzichtbaar Ziek.

Verder blijft onze Facebookpagina natuurlijk in de lucht, maar we zijn daar minder actief. Op verzoek van veel lezers treden we daar iets meer uit de openbaarheid.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site