Lang geleden – Column

image_pdfimage_print

door Gabi
“Het is lang geleden dat ik een column heb geschreven voor Onzichtbaar Ziek. In die tijd is er wel ontzettend veel gebeurd… Mijn gezondheid verslechterde en vele onderzoeken volgden om uit te zoeken wat er met me aan de hand was.

Ik bleek niet één maar twee dingen te hebben: het ene probleem is niet te verklaren en ze weten dus ook niet of ik er vanaf kom of dat ik het met me mee draag voor de rest van mijn leven.
Voor het andere ben ik onder behandeling van de pijnpoli. De behandelingen zijn pijnlijk, maar er is wel perspectief en ik hoop dat dit over gaat, dus daar houd ik me maar aan vast.

Creatief gezien heb ik deze periode dan ook niet veel gedaan. Het was veel te pijnlijk om iets te doen en ik moest veel hulp vragen, wat ik echt heel vervelend vond.

Met het haken was ik begonnen maar ook weer mee gestopt. Er liggen nu meerdere projecten die ik nog af moet maken.
Ik denk dat ik maar rustig begin met dagelijks iets haken, al is het maar vijf toeren. Dat is dan in een jaar toch heel erg veel en als het goed is, moet ik dan toch wat projecten kunnen afronden.
Nu was ik heel erg benieuwd naar een nieuw merk dat steeds nieuwe producten aan het assortiment toevoegt en dan vooral naar de haaknaald.
Die heb ik nu gekocht, dus die ga ik maar eens uitproberen. Er volgt een foto in mijn volgende column als het af is.

Wat ik dan wel heb gedaan is beginnen met een muts op de breiloom, dat was iets wat ik makkelijk kon doen en niet te zwaar was.
Ik ben vol goede moed begonnen, maar vond het niet echt een heel groot succes om te doen, maar ik was even bezig en dat telde ook! De muts is nog niet af en ik weet ook niet of die af komt, eerlijk gezegd.

Voor nu laat ik het even hierbij. Ik hoop in de volgende column iets te kunnen delen wat ik gemaakt heb!”

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *