Laat ik me even voorstellen aan jullie – Column

image_pdfimage_print

door Gabi
Hallo ik ben Gabi en ik ben de ‘oude nieuwe’ columniste van Onzichtbaar Ziek. Een aantal jaren geleden schreef ik columns over mijn onzichtbare ziekte en over mijn grote passie haken. Door verschillende redenen ben ik daar toen mee gestopt. Nu in 2020 ben ik gevraagd om opnieuw columns te maken en dat wil ik graag doen want ik ben Onzichtbaar Ziek nooit vergeten!

Waar gaan mijn columns over? Over mijn passie haken en soms een column over mijn andere passie namelijk kleding maken. Ik val zeker in de doelgroep en heb ook een onzichtbare en chronische ziekte maar daar wil ik het niet over hebben in mijn columns. Ik wil het hebben over leuke positieve dingen, dingen die mij energie geven en wat ik leuk vind om te doen.

Ik schrijf de columns op mijn manier dat houd in dat er soms misschien een d of t verkeer wordt geschreven, al weet ik niet zeker of die daar ook echt hoort en weet dat daar ”t Fokschaap’ voor uitgevonden is maar dat toepassen roept ook nog wel eens wat vraagtekens op. Meestal doe ik het om mijn manier namelijk kijken wat het leukste staat en schrijf dat op. 🙂 Ik ben ook niet altijd even consequent met hoofdletters en ben blij dat er spellingscontrole bestaat. 😉
Mijn columns probeer ik met wat humor te schrijven en ik wil dus laten zien dat je ook met een chronische ziekte zeker nog een hobby kunt hebben, ook al heb ik daar wat aanpassingen in moeten doen.

Ik werk zelf in de verpleeghuiszorg en heb een schat van een hondje (dat zegt volgens mij iedereen over zijn eigen hondje toch?), een bruine labrador die ook lekker precies dat doet wat dus absoluut niet mag!
Een keer per maand zal er van mij een column online komen over mijn haak- en naaimachine avonturen.
Veel leesplezier en tot de volgende column!
Liefs van Gabi.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *