Hakend op avontuur – Column

image_pdfimage_print

door Gabi
Weten jullie van vorige maand nog dat ik het patroon van het paarse colbert jasje had getekend en op de stof had gelegd? Nou, inmiddels is die in elkaar gespeld maar daarna is er nog niks mee gedaan omdat ik niet de juiste kleur paars had. Maar dat gaat binnenkort gekocht worden, dus dan kan ik daar ook mee verder.

Echter ik heb niet stilgezeten! Ik heb een broekpatroon getekend aan de hand van een oude goede zittende spijkerbroek. Deze ligt inmiddels al op stof, klaar om geknipt te worden.

Ook heb ik op Instagram een account aangemaakt met alleen haak gerelateerde foto’s door de ogen van twee van mijn gehaakte creaties namelijk Gina Giraffe en Kwaak de Kikker. Mocht je me willen volgen: hakendopavontuur is mijn account. Er wordt niet dagelijks iets geplaatst maar wel regelmatig.

Verder ben ik druk geweest met werk en ga ik switchen van werkplek! Super spannend, maar ook erg leuk. Weer een nieuwe uitdaging. Ik blijf gewoon bij dezelfde organisatie werken hoor, maar omdat ik een opleiding volg moet je met verschillende doelgroepen kennis maken.

Ook ben ik aan het haken voor iemand, maar daar kan ik niks van laten zien omdat dit niet een haakwerkje van mij is. Nou ja, wel van mijn hand maar het blijft niet bij mij, dus dan is het niet aan mij om het te laten zien vind ik.

Verder heb ik zoals heel Nederland wel ongeveer op apegapen gelegen door de hittegolf en dan zakt mijn creatieve drive zo een beetje richting nulpunt.
Dus in de maand augustus niet echt heel erg veel gedaan op creatief gebied.

Tot de volgende column!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *