Ernstig ziek kind? Steunpunt Ouders is er voor u!

Persbericht
Heeft u een ernstig ziek kind en een ingewikkelde vraag (medisch/ethisch) waar u niet uitkomt? Ook niet met hulp van betrokken professionals en organisaties?
Het Steunpunt Ouders is er voor u!

Het Steunpunt Ouders is er speciaal voor ouders/verzorgers met een kind (0 t/m ca. 23 jaar) met ingewikkelde, vaak levensbedreigende of levensduurverkortende gezondheidsproblemen. Een kind dat, in de meeste gevallen, niet zelf onder woorden kan brengen wat het ervaart en wenst.

Benieuwd waarvoor u terecht kunt bij het steunpunt? Of wilt u weten wat het steunpunt u biedt? Kijk voor meer informatie op de website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg via bit.ly/SteunpuntOuders of bekijk de digitale flyer via bit.ly/FlyerSteunpuntOuders. 

Het Steunpunt Ouders is maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur bereikbaar via 06 – 45 66 35 86 en steunpuntouders@kinderpalliatief.nl.

Handige links:

Lees ook: Interview met Angela van Woezik over het Steunpunt Ouders: https://www.kinderpalliatief.nl/nieuws/drieluik-over-steunpunt-ouders-interview-met-angela-van-woezik 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *