Creatief project – Column

image_pdfimage_print

door Gabi
De mensen die mij nog kennen van de vorige keer kunnen zich mijn creatieve columns vast nog wel herinneren. Ik maakte daarbij verschillende dingen; van kransen tot een paastafreel.  En ik legde dat proces vast. Nu heb ik een nieuw creatief project bedacht, die ik in delen zal gaan laten zien.

Vandaag het begin:
Ik heb een etagère van roestvrij staal die, je raadt het al, ging roesten, dus toen heb ik die gespoten.
Nadat die lang buiten had gestaan (omdat ik niet wist wat ik ermee moest gaan doen) kwam ik tot een tof idee, vond ik zelf.
Ik wil hem namelijk gaan gebruiken om kleine gehaakte plantjes op te gaan zetten,, die ik overigens ook nog moet gaan maken maar dat is voor een ander deel.

Maar om hem te kunnen gebruiken moest eerst de oude afgebladderde verf eraf gehaald worden, dus heb ik eerst met een staalborstel het meeste eraf gehaald.
Daarna is die uit elkaar gehaald en heb ik nog een keer alles nagelopen.
Inmiddels is die ook weer in elkaar gemaakt en gaat die nog gespoten worden met blanke lak ter bescherming.

Mijn naaimachine en ik wilden de laatste weken maar geen vrienden worden en het lukte me niet eens meer om recht te kunnen stikken. Het werd net een replica van een hele bochtige weg, dus nadat ik alles had geprobeerd om het op te lossen, wat dus tot frustratie van mij maar niet lukte, toch maar de hulptroepen ingeschakeld.
Mijn naaimachine had een reparatie nodig en na een weekje bij de naaimachinewinkel te hebben gelogeerd, loopt die weer als een zonnetje.
Het eerste shirt is er al weer mee afgemaakt en we zijn weer vriendjes!

Tot de volgende keer, dan laat ik meer zien van dit creatieve project!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *