Creatief project 2 – Column

image_pdfimage_print

door Gabi

Vervolg van de column van 28 april (klik hier)
De etagère is met blanke lak bespoten.  Ik kan daar wel een foto van plaatsen maar je ziet weinig verschil. Inmiddels heb ik bedacht om per plantje te gaan haken en het eerste plantje wat ik ga maken wordt een vetplantje.

Ik moet alleen de kleuren nog uitzoeken. Daar ben ik altijd een rampenplan mee, maar het is nog altijd goed gekomen gelukkig.
Uiteindelijk wil ik een fotohoekje maken en deze etagère daar ook onderdeel van laten worden; dat lijkt me leuk, een stoer item in combinatie met het zachte haakwerk dat ik dus op de foto ga zetten.

Dan komen we gelijk bij het nieuwe creatieve project dat ik ga maken. Het lijkt zo net of ik niks te doen heb… Ik wil graag van al mijn gehaakte en gemaakte items een foto maken en dat bundelen in een boekje. Hoe tof is het om dit allemaal gebundeld te hebben en door te bladeren?!
Ik denk niet dat beide projecten in 2021 af gaan komen, sterker nog, ik weet het eigenlijk wel zeker maar dat maakt niet uit want Rome is ook niet in één dag gebouwd.

Om verwarring te voorkomen; als ik het over het creatief project heb, dan gaat het over de etagère en het andere noem ik het haakboek, dan is het wat makkelijker te onderscheiden.

Dan hebben we als nóg een geheim project iets wat al wel heeft bestaan, maar uiteindelijk is gestopt. Maar dan een 2.0 versie (hoop ik dan). Over het geheime project ga ik verder nog niks over vertellen. alleen dus dat die er is. 🙂

Veel leesplezier en tot de volgende column!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *