Stichting Onzichtbaar Ziek
 

Ons team

Marnel

Marnel

Eigenaresse

Marnel is de eigenaresse van de Stichting Onzichtbaar Ziek. Met meerdere chronische ziektes is ze (helaas) een 'ervaringsdeskundige pur sang'. Wil je contact met Marnel, mail dan svp. naar st.onzichtbaarziek@gmail.com.

Peter

Peter

Redacteur website en social media

Peter is mede-eigenaar en webmaster. "En de trotse echtgenoot van Marnel! :-) .

Shandri

Shandri

Grafisch vormgever

Hoi! Ik ben Shandri, een vrolijke positief ingestelde kleurenfanaat, en daarnaast ook meervoudig chronisch ziek. Vanaf dag 1 ben ik al betrokken bij Onzichtbaar Ziek en als grafisch vormgever verzorg ik vaak leuke plaatjes. Dus zo nu en dan zul je iets van mijn hand voorbij zien komen.

Joyce

Joyce

Beheerder Facebookgroep

Mijn naam is Joyce, 55 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en lieve kat. Mijn leven speelt zich voornamelijk thuis af vanwege MS. Diagnose MS in 1994, rolstoelgebonden sinds 2006. Naast MS heb ik nog wat kleinere chronische aandoeningen. Ik breng mijn tijd door met oa. gamen, Lego bouwen, Facebook volgen voor de gezellige contacten, doen wat ik nog kan in het huishouden (kook graag) en PC-dingetjes. Verder vind ik het belangrijk en heel fijn om door wat werk voor oa. OZ toch nog een beetje deel te kunnen nemen aan iets nuttigs.


 
E-mail