Stichting Onzichtbaar Ziek
 

Ons team

Marnel

Marnel

Eigenaresse

Marnel is de eigenaresse van de Stichting Onzichtbaar Ziek. Met meerdere chronische ziektes is ze (helaas) een 'ervaringsdeskundige pur sang'. Wil je contact met Marnel, mail dan svp. naar st.onzichtbaarziek@gmail.com.

Peter

Peter

Redacteur website en social media

Peter is mede-eigenaar en webmaster. "En de trotse echtgenoot van Marnel! :-) .

Shandri

Shandri

Grafisch vormgever

Hoi! Ik ben Shandri, een vrolijke positief ingestelde kleurenfanaat, en daarnaast ook meervoudig chronisch ziek. Vanaf dag 1 ben ik al betrokken bij Onzichtbaar Ziek en als grafisch vormgever verzorg ik vaak leuke plaatjes. Dus zo nu en dan zul je iets van mijn hand voorbij zien komen.

Madelon

Madelon

Columnist

Ik ben Madelon. mijn beide evenwichtsorganen zijn blijvend beschadigd. Daar zal ik mee moeten leren leven. In die zoektocht zal ik jullie m enemen. Ook hoop ik tegelijkertijd dat ik voor wat herkenning kan zorgen, een gevoel dat je niet de enige bent en wie weet kan ik ook nog mensen inspireren of motiveren.

Marleen

Marleen

Columnist

Ik ben in 1984 geboren in de Achterhoek. Ben chronisch ziek. Na ruim 29 jaar ben ik in West-Friesland gaan wonen samen met mijn man. Mijn motto in het leven, altijd positief blijven en zoeken naar oplossingen en genieten van de kleine dingen in het leven! Dat heeft me in mijn nogal hectische, niet altijd even leuke, leven heel ver gebracht.

Naduah

Naduah

Columnist

Mijn naam is Naduah en ik ben 21 jaar. Ik hou van in de natuur zijn. Mijn leven wordt beïnvloed door meerdere diagnoses. En ik ga jullie een kijkje geven in mijn leven.

Lana

Lana

Columnist

Mijn naam is Lana. Ik ben 22 jaar en woon in Zottegem (België). Ik hou enorm veel van muziek en social media. Graag geef ik jullie een kijkje in mijn leven. Mijn diagnose: Auto Immuun Hepatitis.

Vincent

Vincent

Redacteur Facebook

Ik ben Vincent en draai diensten voor de Facebookpagina (berichten plaatsen, chatberichten beantwoorden). Ben ook chronisch ziek en hoop zo wat te kunnen betekenen voor mijn lotgenoten.


 
E-mailen
Instagram