Stichting Onzichtbaar Ziek
 

We zijn benieuwd naar wat je van ons vindt en of je nog tips voor ons hebt!
Hou je svp. aan de normale fatsoenregels en plaats geen spam of reclame. We houden ons het recht voor berichten zonder opgaaf van redenen te verwijderen of te weigeren. Voor meer persoonlijke vragen of opmerkingen kun je ons natuurlijk ook een berichtje sturen via het Contactformulier.

Gastenboek

Marie-José Jansen
11-09-19 15:25:08
Graag reageer ik op het openhartige verhaal van Minka over haar chronische slapeloosheid. Wat herkenbaar!
Ook ik worstel hier al langere tijd mee. Het is zoveel zwaarder dan het voor een buitenstaander lijkt. En er zijn zoveel neveneffecten van het niet-slapen. Minka beschrijft die treffend. Minka; ik wens je het allerbeste! Hopelijk komen er voor ons ooit betere tijden aan!
Ria Stal
31-08-19 01:01:44
Ik heb nog niet alles bekeken maar ik vind het er goed uitzien. Goed dat alles een keer benoemd wordt want er is zoveel onbegrip in de wereld. Ik mis nog wel een ziekte, ik kan nl de Hashimoto niet vinden. Misschien moet die er nog bij op.
S. Sophie
09-08-19 18:57:04
Wat goed dat jullie er zijn!
Zoveel ziektes, ik kan beter zeggen zovele mensen worden niet begrepen, niet gehoord, en waar ze dagelijks mee dealen gebagatelliseerd.

Wish you all well

From the heart,

Liefs Sophie
Marike van Belleghem
04-06-19 11:00:27
Dank voor deze website. in Belgie hebben we zoiets niet.
Pien
24-05-19 22:01:48
Fijne site. Vind hier veel herkenning, vooral in de ervaringsverhalen en columns. Ik ken jullie nog maar kort op Facebook, maar ga zo door.
 
E-mailen
Instagram