Stichting Onzichtbaar Ziek
Stichting die op een positieve manier streeft naar meer begrip/kennis rondom ziektes en beperkingen

Brief aan 2017

Door Caitlen

Op mijn eigen blog (
liefscait.nl, neem zeker een kijkje) schreef ik een brief aan 2016. Inmiddels is 2017 alweer aangebroken en zitten we er na ruim 3 weken ook weer midden in. Ik besloot ook maar een positieve en optimistische brief te schrijven aan 2017.

Lieve of leuke of beste 2017,

Ik ken je eigenlijk nog niet goed, maar je begint al redelijk goed. De eerste weken laat je mij helemaal mij zelf voelen. Ik kan lachen, vrolijk zijn en ik ben zelfs nog heel weinig moe geweest. Ik wil er eigenlijk niet te veel de nadruk op leggen, maar ik voel dat je mooi wordt. Ook al ben je nu al soms lastig voor mij, ik heb al mijn eerste dagje school gemist omdat ik mij vreselijk voelde. Ik was moe, niet bijzonder moe maar wel moe in mijn hoofd. Gelukkig gaat dat nu weer helemaal goed. Ondanks dat ik niet echt wil zeggen wat ik hoop laat ik toch een beetje wat gehoopte dingen los. 

Donderdag 19 januari was het precies een jaar geleden dat ik werd opgenomen in het ziekenhuis. Nul keer in het ziekenhuis in 2017 zou echt een overwinning op mezelf zijn. Ik zou het ook wel leuk vinden als het zo door blijft gaan, dat ik mij niet weer slechter ga voelen.

Even een jaartje fijn en gezond voelen zou ook wel fijn zijn. Of je er ook maar voor wilt zorgen dat ik mijn examens ga halen, dan hoef ik mij volgend jaar alleen maar op mijn bèta-vakken te richten. Ik en cijfers gaan niet door een deur dus het zou fantastisch zijn als ik nu voor alle alpha-vakken slaag. Dit jaar word ik ook 17. Dan ben ik nog een jaartje ouder, hopelijk word ik dan nog serieuzer genomen.

Al met al wordt 2017 een spannend maar mooi jaar. Ik ben ontzettend blij dat het momenteel zo goed gaat en ik hoop van harte dat het ook goed blijft gaan en dat het stiekem alleen nog maar beter gaat! Wie zal het zeggen?  

Lief 2017, wees goed voor mij, oké? Dan ben ik je heel erg dankbaar en schrijf ik aan het eind van het jaar veel lovende dingen over je!