Stichting Onzichtbaar Ziek
 

Anna 

Sinds kort geef ik jullie allemaal een inkijk in mijn hectische, emotionele en vaak nogal chaotische leven. Wel zo fair als ik mij dan ook even voorstel. Mijn naam is Anna. Ik ben een twintiger die met de kat Frummel in een appartement woont in het oosten van Nederland. Ik werk als verpleegkundige. En ook ik heb een flinke lijst met onzichtbare ziektes en aandoeningen. Zowel in mijn lijf als in mijn hoofd. Ik ben nogal een perfectionistische chaoot en flapuit. Mede daardoor is mijn leven vaak nogal aan zooitje, maar ik doe mijn stinkende best er een positieve draai aan te geven.
Humor vind ik ontzettend belangrijk en ben dan ook rijk in een goede dosis zelfspot. Echt een eer vind ik het voor jullie te mogen schrijven. Alle lieve positieve reacties doen mij altijd goed. Maar het feit dat men het herkent en er steun aan heeft is mijn grootste drijfveer.
Graag ben ik een positieve invloed in jullie leven, hoe klein dan ook. Als je al alleen glimlacht bij of na het lezen van mijn column is het het mij al waard. Bij mijn columns plaats ik altijd ook een zelfgemaakte foto. Zelf word ik erg blij van foto's van mooie en fijne dingen. Dus mijn appartement hangt ook vol met verschillende foto's. Dus dank jullie wel voor het lezen, meeleven, de steun en reacties. Ik sta altijd open voor suggesties, vragen of feedback. Email: byannawithlove@gmail.com 

Columns: 

Klein geluk 
Struisvogeltechniek
Boekenwurm
Zaterdagavond, een instant boost
Positiviteit met een steuntje in de rug
Positiviteit heb je verdiend


 
E-mail